Възглавници с естествен пълнеж

Rara - възглавница с естествен пълнеж от Просо

Възглавниците RARA са изработени с естествени пълнежи от спелта, просо, елда или морска трева. Избрахме тези пълнежи, защото единствено природата е способна да ни дари с хармония и здраве и то по начина, който е необходим за всеки от нас.

Естественият пълнеж на тези възглавници въздейства релаксиращо и благоприятно по време на сън и почивка.

Възглавниците с естествен пълнеж RARA отговарят на индивидуалните изисквания за комфорт в различните части от тялото. Структурата на пълнежа позволява оформяне на оптималната повърхност за всеки, който ги ползва. Те са чудесна инвестиция за здравето, защото поддържат гръбнака в оптимална за здравето му позиция, при правилна употреба.

Пълнежът притежава висока еластичност и въздушна пропускливост, поради което отнема излишната топлина на тялото и я освобождава в околната среда.

За да се използват по-дълго време, пълнежите са специално обработени с изключително фин слой естествен каучук.

RARA са снабдени с цип, което дава възможност за отнемане или допълване на пълнеж, като по този начин се регулира тяхната височина.

RARA са противоалергични. Успешно могат да се използват при бебета, малки деца и бъдещи майки.

Използването им не се препоръчва единствено при хора със съществуваща алергия към някои от използваните естествени материали.

Калъфките, в които е поместен пълнежа на възглавниците са изработени от естествен суров памук. Външни калъфки са изработени от 100% фин памук.

Ще получите възглавницата в красива кутия, подходяща и за подарък.

Средата за сън, която възглавниците с естествен пълнеж предлагат, не може да се сравни с никоя друга.

Събрали в себе си слънчевите лъчи, пълнежите енергизират организма ни.

Стремежът ни е да предложим само естествени продукти, за да дадем възможност на природата да въздейства комплексно и благотворно върху организма ни.